Kosten

Om resultaat te bereiken zijn er altijd investeringen nodig. En wanneer wij samen ervoor gezorgd hebben dat u uw doelen bereikt heeft, zal u tevreden zijn met uw investeringen.

Op het moment dat u kiest voor Star Fit Personal Training, starten wij met een intakegesprek. Op basis van de informatie die wij tijdens het intakegesprek bespreken, wordt voor u een trainingsschema samengesteld inclusief een voedingsschema. Voor het intakegesprek en de schema’s betaald u helemaal niet! Daarnaast krijgt u van ons na het intakegesprek ook een gratis proefles, zodat u onze training kunt ervaren!

Op basis van het trainingsschema kunnen wij met u overleggen over het aantal trainingssessies per week. Gemiddeld zijn dat er twee per week, zeker bij de start van het programma. In de praktijk blijkt we dan het beste de doelstellingen bereiken die we met elkaar gesteld hebben.

Voor de trainingssessies op de lokatie IJsselhotel rekenen wij een tarief van € 55,- per uur. Buiten Deventer, op een door u gewenste lokatie (binnen een straal van 25 km) rekenen wij een tarief van € 70,- per uur.

Voor een trainingsschema gaan wij uit van minimaal 10 trainingssessies. Dit is nodig bij iedere doelstelling. Wij willen namelijk in alle gevallen dat de trainingssessies succesvol zijn.

Meer weten over personal training?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of wilt u een advies gesprek met uw personal trainer? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naar contactformulier