Klantreacties

Vol enthousiasme en toewijding begeleid Sadi van Star-Fit mij tijdens onze personal training sessies. Sadi is niet alleen een zeer ervaren sport-coach, lichaamsdeskundige en voedings-specialist hij is met name persoonlijk betrokken. En dat maakt het verschil tussen; even een paar kilo’s slijten of daadwerkelijk een balans brengen in lifestyle, mentale focus en bewust met je lichaam contact maken. Dus zoek jij een sterke stok achter de deur, zowel fysieke als mentale begeleiding en een gepassioneerd trainer vol humor en focus dan ben je bij Sadi Coskun van Star-Fit aan het beste adres. En na de training even een sauna pakken met vers-fruit is een cadeautje na een zware werk- en trainingsdag. Sadi bedankt; 16 kilo in 6 maanden!

Paul Rijken

Een personal trainer die de juiste directe aanpak heeft. Zorgt ervoor dat je resultaat krijgt door je op de juiste momenten te motiveren. Samen met het voedingsadvies en goede begeleiding werken aan je persoonlijke doelstellingen. Extra stimulans als je merkt dat je die ook haalt.
Een fijne personal trainer om mee te werken.

Joost Tervelde

Sadi is a very driven, dedicated and warm person with an enormous drive to learn and improve himself. He is a great listener, and gives you 100% attention when talking to him. With the qualities he has, he must be a great Personal Trainer, who will bring out the best of his clients.

Peter Wolfhagen

Sadi is een geweldige personal trainer, resultaatgericht, gezellig en motiverend.

Heleen Boom

Het is een geweldige trainer met een grote kennis van zaken.
Maar het belangrijkste is dat het een zeer aangenaam mens is, die een persoonlijke band met je opbouwt en van daaruit vaak maar een paar woorden nodig heeft om je weer te motiveren en op het juiste spoor te zetten.

Hanneke Tutupoly