De training

Zeker voor een drukke ondernemer is voldoende lichaamsbeweging en een goede conditie van groot belang. Door een overvolle agenda schiet beweging er helaas nog al eens bij in. Met een personal trainer hebt u een stok achter de deur. Een motivator, iemand die u scherp houdt en samen met u werkt aan gerichte doelstellingen. Niet alleen voor ondernemers maar voor iedereen die een gezond en fit lichaam wenst.

Of het nu gaat om algehele fitheid, het verbeteren van de conditie of het verliezen van een paar kilo’s we gaan samen aan de slag. Minimale tijd, Maximale resultaat..!

Doelen stellen

Samen met u gaan we uw doelen opstellen. Daarbij kijken we naar wat u belangrijk vind. Vitaal, gezond, energiek, slank, allemaal mogelijke doelen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het gericht trainen voor uw favoriete sport of het trainen voor het lopen van een marathon. Diverse klanten lopen bijvoorbeeld de IJsselloop en de Brink tot Brink loop.

Voeding

Voor uw algehele fitheid en het maximale halen uit uw personal trainingsessies is het belangrijk dat we ook naar uw voeding gaan kijken. Wij dragen zorg voor uw voedingsprogramma en wij zullen dan ook regelmatig buiten de trainingsessies contact met u opnemen om zo, samen met u, de doelen scherp te houden. Op deze manier bestaat uw trainingsschema niet alleen uit sporten maar ook uit een stuk mental coaching en lifestyle coaching.

Lokatie

De trainingen worden aangeboden bij het IJssel Hotel in Deventer. Een First Class Hotel met een geweldige fitnessruimte.
Het aangelegen park biedt ruimte voor buitentrainingen.

Bij het IJssel Hotel kunt u gebruik maken van een privé kleedkamer met luxe douche en na de training even een sauna pakken met vers-fruit is een cadeautje na een drukke werk- en trainingsdag.

Star Fit Personal Training biedt u ook de mogelijkheid uw sessie op een door u gekozen locatie te laten plaatsvinden.

Lees verder over uw personal trainer: Sadi Coskun.